VEGAN MAC AND CHEESE

9:46

Často od kamarádů slýchávám, že chtějí víc slaných receptů a tak jsem se rozhodla pro jeden z těch nejlepších a to - sýrová omáčka - ve vegan verzi.

Recept je opravdu jednoduchý a většina z vás bude mít určitě všechny ingredience doma.

 

Ingredience:

200g makarón
hrnek namočených kešu (alespoň 3 hodiny)
0,5 l zeleninového vývaru (bio bujón z D&M to jistí)
6 kousků sušených rajčat
1 lžíce lahůdkového droždí (seženete v Country Life)
1 lžíce sušeného česneku
1 lžíce citrónové šťávy
1 lžička sušené bazalky
sůl
pepř


Postup:

Namočené kešu, sušené rajčata, droždí, česnek, sůl, pepř a citrónovou šťávu dáme do mixéru a mixujeme, postupně přiléváme vývar dokud nevznikne krém. Poté promícháme s makaróny a můžeme podávat ozdobené sušenými rajčaty.


Já byla z tohoto receptu strašně nadšená, protože špagety miluju a doteď jsem je měla pořád dokola jen s pestem nebo rajskou omáčkou. 


You Might Also Like

0 komentářů