VEGAN ŠPAGETY BOLOGNESE S "PARMEZÁNEM"

18:06

Poslední dobou jsem si oblíbila červenou čočku, protože mi chuťově vyhovuje mnohem víc než ta klasická. Tenhle recept se stal jedním z mých nejoblíbenějších, co se týče těstovin. 




Ingredience:

400 g špagety
100g uvařené červené čočky
1 cibule
1/2 červené cibule
1 řapíkatý celer
1 mrkev
lžíce sušeného oregána
250 g rajčatové omáčky
pepř
sůl

Ingredience na parmezán:

2 lžíce kešu
1 lžíce lahůdkového droždí
špetka soli

Postup:

Na velké pánvi (já používám nejraději wok) rozehřejeme olej a osmažíme na něm nadrobno nakrájenou cibuli, celer a mrkev. Osolíme, opepříme a dochutíme oreganem poté na středním stupni osmažíme dozlatova. Poté přidáme rajčatovou omáčku a vaříme ještě dalších 5 minut.Vsypeme červenou čočku a dobře promícháme. Poté rozmixujeme ingredience na parmezán a posypeme. 





You Might Also Like

0 komentářů